• رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی مطرح کرد:
  • تجربه خوب توسعه استارتاپ ها بدون دخالت مستقیم دولت

  • ۱۰:۴۵ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۸

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی بر ضرورت مشارکت و همکاری با تمامی بازیگران اکوسیستم نوآوری کشور تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، دکتر علی وحدت در دیدار با هیئت رئیسه شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به ضرورت همکاری با تمامی بازیگران اکوسیستم نوآوری کشور گفت: باید با تمامی فعالان این بخش شامل پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد فناوری، دانشگاه‌ها، کریدورهای فناوری، صنایع بزرگ و ... مشارکت کرد تا در نهایت به هدف نهایی یعنی توسعه فناوری و نفوذ فناوری در صنایع کشور دست یابیم که در حال حاضر با وضعیت مطلوب فاصله داریم.

وی با اشاره تجربه خوب کشور در حوزه توسعه استارتاپ‌های حوزه خدمات افزود: در حال حاضر اکثر استارتاپ‌های موفق کشور کشور در حوزه خدمات فعالند و نکته مهم، دخالت حداقلی دولت در آن‌هاست که چندان هم از تسهیلات دولتی بهره نبرده‌اند.

به گفته دکتر وحدت شاید بتوان از دلایل موفقیت این استارتاپ‌ها، به شناسایی خوب بازار و مخاطب هدف و همچنین پیاده‌سازی مطلوب نمونه‌های موفق دنیا اشاره کرد.

وی خدمات اصلی صندوق نوآوری و شکوفایی را اعطای تسهیلات، صدور ضمانت‌نامه، سرمایه‌گذاری و خدمات توانمندسازی شرکت‌های دانش بنیان عنوان کرد و ادامه داد: در بحث سرمایه‌گذاری، سیاست صندوق با توجه تجربه‌های نه چندان خوب سرمایه‌گذاری مستقیم، تاکید بر سرمایه‌گذاری غیر مستقیم با استفاده از نهادهای واسط است که ظرفیت‌های قانونی مناسبی هم در این زمینه وجود دارد.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر ضرورت وجود نهادهای واسط خصوصی فناوری فهم در کشور تصریح کرد: یکی از این ظرفیت‌ها ایجاد صندوق‌های مشترک خطرپذیر در بورس است.

وی ادامه داد: دیگر ظرفیت موجود، استفاده از پتانسیل کارگروه صندوق‌های پژوهش و فناوری که دبیرخانه آن در صندوق نوآوری و شکوفایی مستقر است؛ به این شکل که با کمک بخش خصوصی، صندوق‌های مشترک سرمایه گذاری خطرپذیر راه‌اندازی کنیم که در این صورت صندوق نوآوری و شکوفایی امکان سرمایه گذاری تا سقف 40 درصد در این صندوق‌ها را دارد و باقیمانده آن را بخش خصوصی متقبل شود.

به گفته رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، قطعا روش سرمایه‌گذاری غیر مستقیم موفق خواهد شد چون منابع آن با مشارکت بخش خصوصی تامین شده و امور اجرایی نیز بر عهده آن‌ها خواهد بود.

در ابتدای این نشست دکتر سید مهدی ابطحی، رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گزارشی از روند فعالیت‌های شهرک از سال 1375 و عملکرد شرکت‌های دانش بنیان مستقر در این شهرک ارائه داد.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از شرکت‌های بهیار صنعت سپاهان و معین زیست آریا بازدید کرد و از نزدیک در جریان فعالیت این دو شرکت دانش بنیان قرار گرفت.

تعداد بازدید : ۱۱۹۲      تاریخ: 1397/10/08

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت